KUPOVINA PROIZVODA

Naši proizvodi se mogu kupiti direktno na farmi u Somboru (adresa: Bukovac 37a), ili slanjem direktno do Vaše adrese putem brze pošte.

Naši proizvodi pre svega naš polutvrdi punomasni koziji sir je našao mesto na porodičnoj trpezi u Somboru, Apatinu, Ratkovu, Subotici, Čonoplji, Kljaićevu, Crvenki, Bajmoku, Riđici, Novom Sadu, Beogradu, Zemunu, Prokuplju i u Nemačkoj.

Nadamo se iskreno da će uskoro biti i na Vašoj trpezi.

Narudžbine telefonom u popodnevnim satima na 025/485-124, ili e-mailom na fulika.so@gmail.com

 

MEKI SIR

Kriška sir je meki mlad sir izuzetne svežine, blagog slanog ukusa. Naročito pogoduje želudcu I bubrezima, a posebno se preporučuje deci, trudnicama, starijim osobama i rekonvalescentima.

Meki sirSir


POLUTVRDI SIREVI

Polutvrdi sir čist ili sa začinima ima blagu aromu na iste, topi se u ustima jer mu zrenje daje spečifican miris I ukus.
Postoje varijante sa origanom, domaćom paprikom-pikant, kimom, mirođijom, vlascem I sl.

 

POLUTVRDI SIR U MASLINOVOM I SUNCOKRETOVOM ULJU

Sir u osnovi polutvrdi, sa produženim zrenjem u maslinovom ili suncukretovim uljem sa začinskim biljem ima specifičnu aromu, miris i ukus. Za najveće sladokusce i ljubitelje sira.

Sir u maslinovom i suncokretovom uljuSir

 

ČIST POLUTVRDI SIR

Cist polutvrdi sirSir

 

POLUTVRDI SIR SA ORIGANOM

Polutvrdi sir sa origanom

 

POLUTVRDI SIR SA PAPRIKOM

Polutvrdi sir sa paprikom

 

POLUTVRDI SIR SA ZAČINSKIM BILJEM

Polutvrdi sir sa zacinskim biljem

 

MLEKO I SURUTKA

Preporuka za korišćenje kod plućnih obolenja, bronhitisa kod dece, raznih alergija, podizanje imuniteta i pospešivanje rada digestivnog trakta.


JOGURT

Preporuka za korišćenje kod podizanja imunološkog sistema naročito dece i starijih, za osobe manje tolerantne na laktozu.